Scheiden of Samen verder

In welke fase van jullie relatie crisis zit jullie? Zoals het nu gaat kunnen jullie niet meer samen verder dat is zeker. Jullie relatie staat onder hoogspanning. Waar zijn jullie elkaar kwijt geraakt? Is uitelkaar gaan de oplossing of is het de moeite waard de verbinding weer op te zoeken?

Inverbinding-Uitelkaar helpt jullie in een traject van 6 tot 8 weken inzicht te krijgen in de patronen en dynamieken waar jullie in terecht zijn gekomen. Met als doel dat jullie na deze periode een eenduidige beslissing kunnen nemen. Of uit elkaar of samen verder met elkaar.


Scheiden, Inverbinding Uitelkaar? 


Veel koppels begrijpen niet goed, of helemaal niet, hoe die gelukkige en fijne relatie zich heeft kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. De dynamiek tussen jullie als partners is compleet veranderd. Hierbij is het lastige dat die verandering heel geleidelijk is gegaan. Je hebt het vaak niet eens in de gaten. Ieder ontwikkelt zijn eigen patronen en die patronen komen steeds verder uit elkaar te liggen. Hierbij ontstaat vaak ongelijkwaardigheid binnen de relatie. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, financiën, zorg, vrijheid. En daar gaat het vaak op mis.

Veel relaties komen in de problemen als er kinderen komen. Er wordt hard gewerkt, jullie zorgen goed voor de kinderen, jullie gaan op vakantie. Jullie regelen van alles, maar vergeten vaak om te blijven investeren in de partnerrelatie. En natuurlijk is dat niet zo gek. Als je kleine kinderen hebt, dan word je geleefd. Je hoofd loopt vol, alle tijd wordt opgeslokt door het gezin. Je bent dan überhaupt blij als er nog wat tijd over blijft.

Samen verder als stel Inverbinding Metelkaar?


In het relatie coach programma begeleiden we jullie als stel in praktische stappen weer naar een gezonde, liefdevolle en gelijkwaardige relatie toe. Het programma bestaat uit individuele en gezamenlijke sessies. Binnen het programma gaan wij aan de slag met de dynamiek tussen jullie samen en in jullie partnerschap. Tevens is er ruimte voor je individuele vraagstukken. Het programma wordt op maat gemaakt en is passend bij wat er voor jullie nodig is.


Aangesloten bij