Werkwijze scheidingscoaching

Het scheidingscoach-traject duurt doorgaans 8-12 weken en bestaat uit een combinatie van individuele coaching en relatiesessies. We besteden aandacht aan:

  • Verliesverwerking: Inzicht in wat tijdens de relatie en door de scheiding verloren is gegaan en de impact daarvan.
  • Zingeving: Het geven van betekenis aan de relatie en de scheiding helpt bij het afhechten van de relatie. Jullie bevrijden elkaar van oude patronen, pijnlijke triggers en onvervulde verwachtingen.
  • Afscheid: Op een diep emotioneel niveau nemen jullie afscheid van elkaar. In overleg besluiten jullie een ritueel om de relatie af te sluiten, zodat ruimte ontstaat voor een nieuwe verbinding.

Methoden die ik gebruik in de begeleiding zijn systemisch werk, (individuele) opstellingen, EFT en SCHIP. Een familieopstelling is onderdeel van het traject.

Plan hier een informatiegesprek/kennismaking

Referenties

Olivia

moeder van 2 kinderen, 4 en 6 jaar

Claudia weet wat je te wachten staat en begrijpt wat je doormaakt. Ze is doortastend en legt snel de vinger op de zere plek. Ik voelde me gesterkt gedurende het hele proces en daardoor in staat om de juiste keuzes te maken. Door haar ontstond er hernieuwd vertrouwen in elkaar en een sterk partnerschap als co-ouders voor onze kinderen.

Alexander

vader van 3 kinderen, 16, 13 en 9 jaar

Claudia haar begeleiding gaf me de handvatten die ik nodig had om verder te komen in het proces. Haar analyse is scherp en treffend. Ze triggerde me regelmatig op positieve wijze en zette ons tot nadenken. Door haar directe, no nonsense aanpak en kennis van zaken hebben we afspraken kunnen maken waar we beide verder mee kunnen.