Werkwijze Scheidingsadvies & Mediation

In tegenstelling tot traditionele mediation bij scheidingen geef ik ruimte aan de relatie in plaats van allen de praktische en financiële afwikkeling. Naast mediator werk ik als systemisch relatiecoach en scheidingsadviseur, zodat ik ook emotioneel kan ondersteunen bij het scheidingsproces. Ik werk samen met een breed netwerk aan gespecialiseerde professionals die kunnen adviseren en begeleiden bij de administratieve en financiële afwikkeling van een scheiding. Zo sta ik het hele traject naast jullie: van de financiële en juridische afwikkeling tot de emotionele verwerking in het gezin. Indien gewenst spreek ik ook met de kinderen (1-op-1 of in gezinsverband), zodat ook hun stem gehoord wordt. 

Plan hier een informatiegesprek

Referenties

Olivia

moeder van 2 kinderen, 4 en 6 jaar

Claudia weet wat je te wachten staat en begrijpt wat je doormaakt. Ze is doortastend en legt snel de vinger op de zere plek. Ik voelde me gesterkt gedurende het hele proces en daardoor in staat om de juiste keuzes te maken. Door haar ontstond er hernieuwd vertrouwen in elkaar en een sterk partnerschap als co-ouders voor onze kinderen.

Alexander

vader van 3 kinderen, 16, 13 en 9 jaar

Claudia haar begeleiding gaf me de handvatten die ik nodig had om verder te komen in het proces. Haar analyse is scherp en treffend. Ze triggerde me regelmatig op positieve wijze en zette ons tot nadenken. Door haar directe, no nonsense aanpak en kennis van zaken hebben we afspraken kunnen maken waar we beide verder mee kunnen.