Werkwijze

Het relatiecoach-traject duurt doorgaans 6-8 weken en bestaat uit een combinatie van individuele coaching en relatiecoaching. 

De individuele coachsessies staan in het teken van de verbinding met jezelf. Liefdevol houd ik een spiegel voor en begeleid ik om op een diepere laag te kijken naar wat zich afspeelt. Zo krijg je inzicht in jouw persoonlijke proces en thema's. Door nu persoonlijke thema's aan te kijken, zorg je ervoor dat dit niet in een volgende generatie of relatie wordt herhaald.

In de gezamelijke relatiesessies krijgen jullie helder beeld van de relatiedynamiek, patronen en waar de verbinding is vastgelopen. Met als doel dat jullie na het traject een gezamelijk besluit kunnen nemen over de toekomst van de relatie. 

Methoden die ik gebruik in de begeleiding zijn systemisch werk, (indidviduele) opstellingen, EFT en SCHIP. Een familieopstelling is onderdeel van het traject.

Plan hier een informatiegesprek

Referenties

Olivia

moeder van 2 kinderen, 4 en 6 jaar

Claudia weet wat je te wachten staat en begrijpt wat je doormaakt. Ze is doortastend en legt snel de vinger op de zere plek. Ik voelde me gesterkt gedurende het hele proces en daardoor in staat om de juiste keuzes te maken. Door haar ontstond er hernieuwd vertrouwen in elkaar en een sterk partnerschap als co-ouders voor onze kinderen.

Alexander

vader van 3 kinderen, 16, 13 en 9 jaar

Claudia haar begeleiding gaf me de handvatten die ik nodig had om verder te komen in het proces. Haar analyse is scherp en treffend. Ze triggerde me regelmatig op positieve wijze en zette ons tot nadenken. Door haar directe, no nonsense aanpak en kennis van zaken hebben we afspraken kunnen maken waar we beide verder mee kunnen.